special olympics in sportcentrum tijenraan

Op zaterdag 22 oktober 2011 vinden de Special Olympics Regionale Spelen in Raalte plaats. De hele zaterdag zijn het Sportcentrum Tijenraan en de sportvelden van Rohda Raalte het strijdtoneel voor sporters met een verstandelijke handicap. Op het programma staan de volgende sporten: zwemmen, voetbal, gymnastiek, tafeltennis en judo. De verwachting is dat er rond de 500 sporters uit Overijssel en ver daar buiten mee zullen doen.

Het evenement wordt mede in Raalte georganiseerd vanwege de viering van het 50-jarig jubileum van de Sallandse Sportvereniging voor Aangepast Sporten (SaVAS) uit Raalte. Naast deelname met een afvaardiging aan de Special Olympics World Summer Games 2011 in Athene (er zijn 10 medailles behaald!), zal de organisatie van dit evenement voor SaVAS mede de kroon op het jubileumjaar zijn. Vorig jaar organiseerde SaVAS al met succes een Special Olympics evenement voor zwemmen in de Tijenraan.

De organisatie van dit bijzondere evenement is in handen van het team Sportbedrijf van de gemeente Raalte en Sportservice Overijssel. Zij worden daarbij ondersteund door SaVAS Raalte en de Deventer Sportploeg. Bij de organisatie van de diverse wedstrijdprogramma’s vervullen R.G.V. Kwiek, Rohda Raalte en JV Salland uit Raalte en voetbalvereniging Wijhe’92 en tafeltennisvereniging Swift uit Deventer een belangrijke rol.

De sportwedstrijden starten vanaf 10.00 uur en duren tot 16.30 uur. Entree is gratis, dus kom gerust even langs om de sporters aan te moedigen! Voor meer informatie zie staging2.sportserviceoverijssel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.