spaanse proeverij en straatfotografie in olst

De Olsterhof houdt op zondag 2 oktober, samen met Maria Parra, een proeverij van Spaanse producten. Ook fotoclub Olst-Wijhe houdt haar jaarlijkse expositie op het terras van Petit Café de Olsterhof.

Als geboren Spaanse is Maria een deskundige op het gebied van Spaans koken en het sfeervol dekken van tafels. Voeg daar haar vrolijke en inspirerende karakter aan toe en je hebt de belangrijkste ingrediënten voor een gezellige dag. Op zondag 2 oktober laat zij jou wijnen van een familielandgoed in Spanje, extra virgin olijfolie uit Andalusië, en tapas proeven.

Fotoclub Olst-Wijhe nodigt je graag uit voor haar jaarlijkse expositie met dit jaar als thema: straatfotografie. Van sport tot theater, van kijkende mensen tot spelende kinderen. Beelden uit dorp en stad, van luxe tot overleven.

Op zondag 2 oktober gaat de expositie buiten bij de Olsterhof van start en zal daarna vanaf 5 oktober te zien zijn in het Kulturhus van Olst.

De proeverij en de foto-expositie maken deel uit van de open zondag van de Olsterhof in Olst. Je kunt van 11.00 tot 17.00 uur terecht. Voor meer informatie kun je ook op staging2.olsterhof.nl kijken. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.