smhc viert veertigjarig jubileum

In dit hockeyjaar viert de SMHC haar veertigjarig jubileum. Het begon allemaal op een grasveld op het Sportpark Ramele, inclusief een houten clubhuis. Inmiddels ligt er een prachtig en goed onderhouden kunstgrasveld inclusief de benodigde verlichting. En er zijn plannen met CRT en de atletiekvereniging voor verdere uitbreiding.

Het gezellige en warme SMHC clubhuis is voor vele hockeyverenigingen in de omgeving een begrip geworden. De sfeervolle open haard, de inrichting als een bruin café, en de altijd enthousiaste vrijwilligers zijn er debet aan dat iedereen graag bij de SMHC komt om te spelen.

De SMHC heeft al een professionaliseringslag gemaakt in samenwerking met de Rabobank Salland. In het afgelopen jaar 2011 heeft de SMHC ondersteuning gehad bij de opzet van het train de trainers idee. Dat idee is door de technische commissie van de SMHC verder uitgewerkt en gepresenteerd aan de Rabobank. Het idee daarbij is om meer de jeugd op te leiden voor het vak als trainer, de technische ondersteuning meer uit te breiden en te trainen en vervolgens een brede groep kennis te laten maken met de hockeysport. Dat leverde het afgelopen seizoen vijf kampioenen op.

Het jubileum wordt een seizoen lang gevierd. Er komen extra minitoernooien, een jubileum feest en niet te vergeten een aantal clinics met een aantal tophockeyspelers uit het nationale team. Plezier & Prestatie enerzijds en Sportiviteit & Respect anderzijds gaan ook in het feest een belangrijke rol spelen.

Meer informatie is op staging2.smhc.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.