serco racingteam sluit af met podiumplek

Het Serco Racingteam uit Lemelerveld is dit weekend als derde geëindigd. Op een zonnig TT-circuit van Assen zagen de toeschouwers Danny de Boer als derde finishen in de Dutch Superbikes.

Mede door het mooie weer waren velen afgereisd naar het TT-circuit om de slotrace van het seizoen mee te maken. De bezoekers genoten van een mooie spannende race die in twee delen werd verreden door een rode vlag situatie.

In de kwalificatietraining op zaterdag wist Danny zich als vijfde te kwalificeren, waardoor hij vanaf de tweede startrij mocht vertrekken. De race werd na zeven ronden onderbroken en op dat moment lag Danny op de vierde plek. Bij de herstart over vijf ronden start de Serco-coureur ontzettend goed en veroverde hij de tweede positie. Uiteindelijk kwam hij als derde over de finishlijn. Samen met de vierde plek uit het eerste deel is dit resultaat goed voor de laatste podiumplaats.

Met dit resultaat staat Serco Racingteam voorlopig vierde in de eindstand van de Dutch Superbikes. De einduitslag van het seizoen is nog niet definitief, omdat de tuchtcommissie van de KNMV zich nog moet uitspreken over het protest dat het team heeft ingediend tegen de diskwalificatie van de race op Spa Francorchamps. Mocht het protest gehonoreerd worden, dan klimt het team uit Lemelerveld nog een plek.

Danny: “Dit weekend was een mooie afsluiting van het seizoen. Mijn beide starts waren ontzettend goed, ik kon goed tempo rijden en de laatste race afsluiten op het podium is natuurlijk helemaal fantastisch! Ik wil hierbij het team en de sponsoren hartelijk bedanken voor het afgelopen racejaar.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.