salvora start zoektocht naar vrijwilligers

Vrijwilligers vind je moeilijk. En als je seniorenleden krimpen terwijl de jeugd groeit, is dat helemaal lastig. Salvora komt met een uniek plan om dat probleem het hoofd te bieden. Hoe? Dat wil de club nog even voor zich houden, maar dat er aankomend seizoen een grote actie komt is een ding wat zeker is.

De club had jaren weinig aanwas, wat zich nu vertaalt in weinig doorstroming naar de senioren. Drie jaar lang maakte niemand de overstap. En daar haal je toch je vrijwilligers vandaan. Er is zelfs gedacht aan een ledenstop. Maar om groei in kwalitatieve en kwantitatieve zin te bereiken is er gekozen om dit juist niet te doen.

Vrijwilligers blijven hard nodig. Ok door het succesvolle initiatief van Hans Tutert. Die ging aan de slag met CMV (cool moves volley) vanaf 6 jaar. Deze groep is explosief gegroeid. Gelukkig kan Salvora bouwen op een enthousiaste groep vrijwilligers. Maar voor de komende jaren zal dit niet genoeg zijn. Daarom zijn momenteel drie mensen druk bezig met een plan van aanpak om meer vrijwilligers binnen Salvora te krijgen.

De eerste kwalitatieve en kwantitatieve verbetering is merkbaar. Er zijn meer jeugdteams dan ooit te voren en de CMV blijft gestaag groeien. Er zijn meer talententeams die een hogere competitie aankunnen en meer speelsters dan ooit te voren zijn doorgedrongen tot de regionale top. Mede daarom is Salvora verheugd te kunnen melden dat Dennis de Brie de nieuwe jeugdtrainer van Salvora is geworden. Dit motiveert alleen maar meer om keihard te werken aan een brede groep enthousiaste vrijwilligers.

Voor meer informatie over Salvora ga naar staging2.salvora.nl of stuur een email naar info@salvora.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.