sallandse hockeydames verliezen op conditie

Het Raalter team begon met slechts 1 wisselspeler aan het uitduel tegen kampen. De eerste helft begonnen de hockeysters sterk aan het duel , maar het uitverdedigen liet te wensen over. De SMHC-dames verloren vaak de bal, waardoor er snel geschakeld moest worden tussen aanval en verdedigen.

Ook de aansluiting met het middenveld vertoonde wat gebreken. In de negentiende minuut viel het lang verwachte tegendoelpunt: 1-0. Niet veel later viel het tweede punt en stond de ruststand van 2-0 op het scorebord.

De tweede helft begon SMHC vol goed moed: In de uitverdediging werden nog steeds ballen verloren, maar de ballen die goed gingen, kwamen steeds verder. Het enige schot op doel had zelfs succes: 2-1.

De laatste 15 minuten van de wedstrijd was de pijp van de dames echter leeg. Er werd slecht verdedigd, Kampen kreeg vrij spel. Er viel niks meer aan te houden, waardoor er in het laatste kwartier nog drie goals vielen.

Eindstand: 5-1.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.