salland natuur fair prikt datum voor 2012

De organisatie van de Salland Natuur Fair heeft de datum voor volgend jaar al vastgelegd, de komende editie van de SNF zal plaatsvinden op zondag 9 september 2012. “Ondanks de kostenposten van dit jaar gaan we volgend jaar gewoon weer een Salland Natuur Fair organiseren op Landgoed Groot Zwaaftink in Heeten”, aldus het bestuur van Stichting Natuur Fair.

Het is inmiddels al weer enkele weken geleden dat de organisatie van de Salland Natuur Fair het besluit heeft genomen om de dertiende editie van de Salland natuurfair af te gelasten. Het terrein was door de overvloedige regenval in juli en augustus domweg veel te nat geworden. Hoewel het landgoed er op het oog goed bij lag, zou het één modderbak worden indien de fair door zou gaan.

Het besluit tot afgelasting resulteerde achteraf gezien (het weer) in blijdschap, maar was in eerste instantie één grote teleurstelling bij zowel de vrijwilligers als de standhouders. Het programma was namelijk al rond en er stonden meer dan honderd standhouders klaar. Zelfs de volledige inventaris was al in paraatheid gesteld om te kunnen starten met de opbouw.

Dit jaar zijn uiteindelijk alleen de tafels en stoelen ten behoeve van de vrijwilligersavond overgebracht naar het Landgoed. De vrijwilligersavond is gelukkig wel doorgegaan. “Iedereen heeft er hard voor gewerkt, dus het was dik verdiend”, vertelt de organisatie. “Bovendien is het doel van de fair gericht op het samenbrengen van diverse natuur en landschapsorganisaties de avond vormt daar een belangrijk onderdeel van.”

Meer informatie is te vinden op: staging2.sallandnatuurfair.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.