revisie groep adviseert passend en proportioneel

Als ondernemer wilt u graag werken met mensen die gemotiveerd, verantwoord en met plezier hun taak uitvoeren. Helaas is de praktijk vaak anders. De dynamiek die hoort bij het huidige werken, stelt nu eenmaal hoge eisen aan medewerkers en leidinggevenden. Ook reorganisatie, fusie, groei of krimp zorgen er soms voor dat er individueel of als team niet meer uit komt wat er in zit. Herkent u dit? Laat dan eens iemand van buitenaf mee kijken. Iemand met ervaring en vakkennis. Iemand die een scherpe analyse van de problematiek kan geven. Iemand die met oplossingen komt die ook effectief zijn. Twee ervaren senior consultants die regelmatig worden ingeschakeld bij organisatieproblemen zijn Ben Bekema en Henk van Gerner. In september 2010 hebben ze de Revisie Groep opgericht, een netwerk van gekwalificeerde zelfstandige professionals die het menselijke kapitaal binnen uw onderneming weer laten renderen.

Elke professional binnen de Revisie Groep werkt volgens een afgesproken werkwijze en voldoet daarmee aan de kwaliteitsstandaard van Revisie. Ben Bekema: “Alle betrokkenen van de Revisie Groep komen minimaal eenmaal per maand bijeen. Dan brainstormen we samen over bepaalde cases en werken we ook aan het versterken van ons keurmerk. Kenmerken van het Revisie-keurmerk zijn: de klant staat centraal en wij leveren altijd maatwerk volgens het principe Passend en Proportioneel. Wij doen altijd wat nodig is, maar nooit meer dan de situatie vraagt”. Henk van Gerner vult aan: “Wij hebben beiden Sallandse roots en gebruiken graag ons gezonde boerenverstand. We maken het niet mooier dan het is en gaan recht op het doel af. Dat betekent ook dat we na onze interventie geen dure rapporten en grafieken maken. Wel krijgen onze opdrachtgevers een helder geschreven eindrapport met een transparante verantwoording van onze werkwijze en bruikbare adviezen voor de toekomst”.

De kern van de Revisie Groep wordt gevormd door het bedrijf Werk Revisie en het sinds kort overgenomen gerenommeerde bedrijf Joosten & Partners uit Zwolle, een landelijk werkzaam loopbaanadviesbureau dat al ruim twintig jaar met succes diensten verleent op het gebied van employability en talentmanagement. Daardoor kan de Revisie Groep een totaalaanpak bieden, zodat er geen problemen buiten schot blijven. Henk: “Onze aanpak kan bestaan uit een relatief eenvoudige training tot een gecompliceerd herplaatsingsproject, waarbij meerdere werknemers gelijktijdig van werk naar werk begeleid moeten worden. Maar ook voor trainingen, verzuimbegeleiding, Arbo-dienstverlening en zelfs financieel en juridisch advies kunt u bij ons terecht. Alert en proactief ondersteunen we bedrijven zeer mensgericht bij werkgerelateerde problemen”.

In een kosteloos oriënterend en vrijblijvend gesprek met Ben of Henk vindt een gedegen analyse plaats om de problemen helder te krijgen. Pas daarna volgt een voorstel met offerte. Ben: “Afhankelijk van de problematiek stellen wij één of meer gerichte interventies voor. Dat kan variëren van teamtraining tot taakherziening en van coaching tot outplacement. In alle gevallen streven wij ernaar om de problemen grondig en structureel op te lossen. Symptoombestrijding past niet bij onze manier van werken”.

Zijn er werkgerelateerde problemen binnen uw bedrijf en wilt u daar discreet en respectvol over praten met een ervaren en betrokken professional? Neem dan voor een gratis oriënterend gesprek contact op met Ben Bekema of Henk van Gerner van:

Revisie Groep

Dr. Klinkertweg 4A

8025 BS Zwolle

T: 0570-746011

E: info@revisiegroep.nl

I: staging2.revisiegroep.info

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.