raalter tweeps stappen op de mountainbike

Een groepje Twitterende Raaltenaren gaat zondag 2 oktober op de mountainbike zitten. De zogeheten #Twietsup ontstond vorig jaar als grap bij ‘@Laurelsraalte’. De #Twietsup is de tweede fietsontmoeting van de Raalter tweeps.

De #twietsup is een mountainbiketocht van ongeveer 30 kilometer. De gezelligheid is belangrijker dan de snelheid. ‘Gezelligheid met een sportief tintje,’ zo luidt het credo. De snelheid van het fietsen wordt aangepast, zodat iedereen mee kan komen en de fietsgroep gedurende de toch compleet blijft.

Wie zelf geen mountainbike heeft, kan zich melden bij Mario Riesebeek. Hij kan misschien nog wat regelen. Deelname aan de #twietsup is gratis. Wat handig is om te weten, is dat een helm verplicht is en dat je zelf voor een bidon met drinken moet zorgen.

Het verzamelen is om 09.00 uur bij Vital Centre in Heino. Na afloop kun je daar douchen en wat drinken aan de bar. De drankjes zijn (uiteraard) wel voor eigen rekening.

Wil je mee fietsen? Geef je dan op bij @marioriesebeek. Je wordt dan toegevoegd aan de #twietsup-lijst, zodat je direct kunt zien wie er nog meer meerijden.

Voor meer info: Zie de bijlage bij dit artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.