raalte krijgt nieuwe fietsenzaak

“Ik ga als het ware van mijn hobby mijn werk maken. Ik loop al ongeveer tien jaar met het idee in mijn hoofd rond om een eigen zaak te beginnen, maar het is er nooit van gekomen. Toen ik ontslag kreeg op mijn vorige werk dacht ik: Nu moet het gebeuren,” aldus Derks.

Derks heeft al veel ervaring met fietsen, maar tot op heden nooit beroepsmatig. “Ik onderhoud al jaren de fietsen van mensen uit mijn omgeving en die van mezelf. Ik heb een technische opleiding gehad.”

Aan het pand aan de Marktstraat in Raalte gaat niet veel veranderen. “De buitenkant blijft nagenoeg hetzelfde en ook aan de binnenkant hoeft niet veel te gebeuren,” aldus Derks. De nieuwbakken fietsenhandelaar krijgt op 1 oktober de sleutel van het pand. Naar verwachting gaat hij begin november open voor het publiek.

Derks denkt met de vestiging van de winkel een mooie plek gevonden te hebben. “Er is genoeg parkeerruimte in de buurt, dus met de auto kun je goed komen. En als je het centrum uitloopt, sta je ook zo voor de deur. Je loopt langs het Schip en je bent er.”

Fietsplezier Salland wordt merkdealer van onder andere Merida, Sensa en Centurion.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.