proef de natuur in t hoogehuus

Geniet van de seizoensgerechten in ’t HoogeHuus aan de Zwolseweg 71a in Heino op vrijdag 21 oktober. Alle belangstellenden zijn van harte welkom bij het Natuurdiner. De avond begint om 17.00 uur met een amuse en aperitief. Vervolgens start de natuurdocumentaire ‘Turtle, the incredible journey’ over een onvergetelijke reis van een karetschildpad. Het diner met livemuziek begint vervolgens om 17.30 uur.

Reserveer nu een tafeltje en geniet van de herfst tijdens het driegangenmenu van topkwaliteit. De prijs voor het gehele programma (inclusief diner, exclusief drankjes) is voor GGG-leden 20 euro per persoon. Niet-GGG-leden betalen 29,95 euro per persoon.

Aanmelden kan tot 14 oktober bij de receptie van ‘t HoogeHuus via 088-3280040. Het complete menu is op staging2.ecr.eu te vinden. Als je gebruik wilt maken van een vegetarisch menu of dieetwensen heeft, dien je dit aan te geven bij je reservering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.