prima weekend voor psv lemelerveld

De ruiters en amazones van PaardenSportVereniging Lemelerveld hebben zondag prima gepresteerd op de Bixie-wedstrijd op Sportpark Heidepark. Ellen Wilms ging er in de A-dressuur met de eerste prijs vandoor Julia van der Linde werd eerste in de categorie A-springen. De bixie-wedstrijd was speciaal voor jonge kinderen, tot en met 13 jaar, om spelenderwijs met de wedstrijdsport vertrouwd te raken.

PSV Lemelerveld had geluk met het weer, een enkele bui mocht de pret niet drukken. Het terrein was na de zondvloed van de afgelopen periode redelijk goed begaanbaar en lag er prachtig bij.

De beginnende ruiters en amazones streden allemaal om de hoogste eer in diverse dressuur en springrubrieken, maar ook meedoen was voor de meeste kinderen een geweldige ervaring. Op een enkele valpartij na, wat gelukkig allemaal goed afliep, verliep de dag vlekkeloos. PSV Lemelerveld kan dan ook terugzien op een bijzonder geslaagde dag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.