ponykrant net zo kleurrijk als programma

Frank Koerkamp nam dinsdag de eerste exemplaren van de Ponykrant in ontvangst op de redactie van Salland Centraal.

Aangezien de Ponymarkt dit jaar haar vijftigjarig jubileum viert, staat het programma bol van de speciale activiteiten. Zo is er een officiële receptie en staat de Ponyshow dit jaar weer op het programma. Daarnaast zijn er activiteiten die als een deken over het programma vallen, zoals een kunsttentoonstelling in de kerk. De kerk zal tijdens de Ponymarkt overigens volledig in de schijnwerpers staan, dus niemand kan om Heeten heen.

Inmiddels heeft de organisatie het meeste werk verricht en lijkt Heeten klaar voor de Ponyweek. “Het is behoorlijk pieken op dit moment, maar voor 99 procent is alles geregeld. Als ik de enthousiaste reacties van de mensen hoor dan weet ik wel dat Heeten er zin in heeft.”

De Ponyweek vindt plaats van zaterdag 24 tot en met zondag 2 oktober. Meer informatie is op staging2.ponyweek.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.