polyhymnia op s werelds grootste wandeltocht

Muziekvereniging Polyhymnia uit Lemelerveld heeft zaterdag voor het eerst meegedaan aan de Airborne wandeltocht. Deze herdenkingstocht van de Slag om Arnhem in 1944 vindt ieder jaar plaats op de eerste zaterdag in september in Oosterbeek. De Airborne Wandeltocht is een eerbetoon aan de ruim 1700 Britse en Poolse militairen die in de Slag om Arnhem het leven lieten en begraven liggen op de Airborne Begraafplaats te Oosterbeek.

’s Morgens werd het defilé afgenomen, waarna ‘s middag ruim 33.000 wandelaars uit zeventien verschillende landen werden binnengehaald. Muziekvereniging Polyhymnia was één van de 33 muziekverenigingen die hieraan meedeed. In een mooie, heuvelachtige omgeving en met schitterend weer was deze dag voor de vereniging een prachtige ervaring.

De indruk van de enorme mensenmassa overspoelde de warmte tijdens het musiceren. De muziekvereniging kijkt terug op een mooie nieuwe ervaring en ziet uit naar de eerste zaterdag van september in 2012.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.