Home / archiefcentraal / politieke poedel op gemeentehuis raalte

politieke poedel op gemeentehuis raalte

Het winkelend publiek in hartje Raalte stond dinsdag even stil. Een oranje figuur liep door Raalte, met een zwarte bouvier aan de lijn. Op de rug van de hond hing een bordje waarop geschreven stond: ‘Wat nou poedel?!’. Een knipoog naar het gekibbel over het politieke taalgebruik.

De oranje figuur liep vanaf gemeentehuis naar de winkelstraten. Het oranje mannetje is al vaker gesignaleerd in Raalte en omgeving. Zo werd Lemelerveld al verrast met een tikkende tijdbom. Roja-winnaar LC Maan in Raalte kreeg een krat vol vitamine-explosieven. Op internet wordt gesproken over The Stug. De afzender blijft onduidelijk.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.