Home / archiefcentraal / politie lovend over resultaten burgernet

politie lovend over resultaten burgernet

Sinds de aftrap van Burgernet in Raalte hebben zich 3560 mensen uit de gemeente aangemeld bij het project. De politie is lovend over de resultaten die met Burgernet geboekt worden.

Op 9 september werd Burgernet in Heino ingezet na een winkeldiefstal. Door de tips van deelnemers aan Burgernet werd de verdachte binnen een uur in zijn kraag gegrepen. Amper een week later werd het systeem opnieuw in werking gesteld. Toen omdat een 13-jarige jonge uit Raalte vermist werd. De politie vond naar aanleiding van de tips de jongen snel weer terug.

Aanmelden voor Burgernet in de gemeente Raalte kan nog steeds. Kijk op de www.burgernet.nl en klik op aanmelden. Ook werknemers van bedrijven in de gemeente kunnen deelnemer worden. Ben je werkzaam in de gemeente Raalte, dan kun je aangeven dat je alleen gedurende werktijden een oproep van Burgernet voor de gemeente Raalte wilt ontvangen.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.