Home / archiefcentraal / peuterplus groep raalte trots op eerste jaar

peuterplus groep raalte trots op eerste jaar

De PeuterPlus Groep Raalte heeft haar eerste jaar er bijna opzetten en kan terugkijken op een succesvol eerste jaar. Eind november vorig jaar ging de PeuterPlus Groep van start. Binnen vijf maanden waren er al vijf kinderen die gebruik maakten van de unieke vorm van ontwikkelingsstimulering.

Het initiatief van Stichting de Parabool en Stichting Peuterspeelzalen Raalte maakt bijzondere aandacht voor peuters met een (vermoedelijke) ontwikkelingsachterstand mogelijk. Doordat de PeuterPlus Groep is gevestigd in de reguliere basisschool ‘De Schutse’ spelen de kinderen uit groep 1 en 2 regelmatig met de peuters. Op die manier kunnen de kinderen van elkaar leren.

Ouders ervaren de meerwaarde van de PeuterPlus Groep, doordat praktische tips van therapeuten en begeleidsters thuis direct kunnen worden toegepast. Ook verloopt doorstroming naar het onderwijs stukken beter. De kinderen zijn getest en kunnen met een goed onderbouwd advies op vierjarige leeftijd doorstromen naar die vorm van onderwijs die bij hen past.

Meer informatie is verkrijgbaar bij Lianne Hagen via l.hagen@deparabool.nl of kijk op www.deparabool.nl of www.peutersraalte.nl/peuterplusgroep

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.