passie flora viert jubileum met pure passie

“Dit jubileum is een mooi moment om te laten zien wat we kunnen en daarnaast willen we graag iets terug doen voor onze klanten en relaties”, zegt eigenaar Hans Hogeman enthousiast. “We zijn in twaalf en een half jaar geleden begonnen als eerste winkel aan de Kwartel in Raalte Noord en in het jaar 2000 hebben wij ons gebied uitgebreid met een vestiging in Lemelerveld. Naast ons werk van het maken van boeketten, rouw- en trouwarrangementen, potterie en het maken van grote kerststukken is het nu tijd voor wat ‘grotere’ objecten. Het is een leuke uitdaging om in de tuin van Taveerne Tivoli met veel enthousiasme bijvoorbeeld de vlonders, diverse bomen, de brug, de toegangspoorten en aantal andere elementen die in de tuin staan te decoreren.”

Passie Flora Salland krijgt voor dit weekend de medewerking van Carmel College Salland en De Landstede en aantal collega bloemisten van de VBW Studie Club Oost afdeling Zwolle. De objecten zijn zaterdag en zondag te bezichtigingen van 10.00 uur tot 22.00 uur. De tuin is gelegen aan de Zwolsestraat 63 in Raalte. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis. Meer informatie over Passie Flora is te vinden op staging2.passie-florasalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.