Home / archiefcentraal / paarden houden barbecue

paarden houden barbecue

Een speelbal om lekker je paardenhoofd tegen aan te stoten? Onze Man heeft dat paarden nooit zien doen. Of zou het een voederbak zijn. Op een afstandje heeft het ding wel wat weg van een bbq, beschermd met een parasolletje tegen dood uit de lucht vallende vliegen.

Een paardensteekvliegendoder, zei de passant vriendelijk toen Onze Man bijgaande foto maakte. Ja, ja, mooi verhaal. Maar hoe kan dat nou? Hoe gaan die paardensteekvliegen dan dood? En waarom gaan die vieze steekbeesten niet gewoon lekker op een paard zitten? Met anderewoorden: waar haalt de bol zijn steekkvliegenaantrekkingskracht vandaan? Wie het weet mag het zeggen.

Oh enne… trekt dat ding nou dazen of horzels aan? Of is een horzel een daas? Of is een daas een horzel? Onze Man is het even kwijt…

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.