paaltje op fietspad blijft weg

Het paaltje dat op het fietspad tussen de Hogebroeksweg en de Knapenveldsweg stond, blijft weg. Het paaltje werd vrijdag verwijderd door een aanwonende van het fietspad, omdat het ding voor drie valpartijen binnen 24 uur had gezorgd.

“We hebben hem er neergezet, omdat onze onderhoudsman de ervaring heeft dat er veel sluipverkeer rijdt. Dat wilden we met het paaltje voorkomen. Het sluipverkeer beschadigt het fietspad en de berm. We wisten niet dat het paaltje zo veel commotie zou veroorzaken, dat was natuurlijk niet de bedoeling”, vertelt een woordvoerster van Recreatieschap Salland.

Degene die het paaltje heeft verwijderd, is overigens een heel andere mening toegedaan over dat sluipverkeer. “De enige auto’s die er rijden, zijn van het Waterschap en het Recreatieschap,” stelt de man.

“Overigens willen we hiermee geen vrijbrief geven aan mensen die zich ergeren aan dit soort paaltjes. Verwijder de paaltjes niet zelf, maar neem even contact op met de gemeente.”

De persoon die het bewuste paaltje heeft verwijderd, krijgt overigens geen boete. “We willen alleen wel graag weten waar hij het paaltje heeft gelaten, die dingen koste namelijk een paar honderd euro per stuk.” Op die vraag heeft Recreatieschap Salland inmiddels antwoord gekregen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.