open huis bij nah centrum in olst

Op zaterdag 24 september zet abcdecirkel, centrum voor niet aangeboren hersenletsel, haar deuren open.

Op 1 maart 2011 is abcdecirkel van start gegaan als gespecialiseerde instelling voor mensen met niet aangeboren hersenletsel. Tijdens het open huis willen wij u kennis laten maken met ons unieke centrum. Begeleiders en cliënten zijn aanwezig voor een rondleiding en beantwoorden graag al uw vragen.

abcdecirkel behartigt de belangen van jongeren en volwassenen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). Het is een jonge organisatie met ervaren en professioneel geschoolde medewerkers. Wij vinden dat iedere cliënt zo optimaal en individueel mogelijk begeleid moet kunnen worden. Het centrum biedt gerichte ondersteuning vanuit de hulpvraag van de cliënt waarbij de mogelijkheden van de cliënt centraal staan.

abcdecirkel bestaat uit vijf verschillende onderdelen onder één dak: het activiteitencentrum, het arbeidstrainingscentrum, de ambulantebegeleiding, coaching en re-integratie. Al deze begeleidingsvormen en mogelijkheden van mensen met NAH onder één dak is ontstaan door jarenlange ervaring en het goed luisteren naar de cliënt met NAH.

Graag zien wij u op 24 september van 14.00 uur tot 17.00 uur aan de Jan Schamhartstraat 5e in Olst. U kunt alvast een kijkje nemen op onze website: staging2.abcdecirkel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.