open huis bij duteweert miniwerktuigen

Op zaterdag 24 en zondag 25 september houdt Duteweert Miniwerktuigen aan de

Eikelhofweg in Olst open huis. Belangstellenden zijn beide dagen tussen 10.00 uur en 15.00 uur welkom.

Tijdens de open dagen kunnen de bezoekers een kijkje nemen in de showroom, de werkplaats en op het buitenterrein. Ook is het mogelijk een testrit te maken op een nieuwe Shibaura-compacttractor, er is een springkussen aanwezig en er wordt een demonstratie rietdekken gehouden.

In het voorjaar van 2011 verhuisde eigenaar Erik Duteweert vanuit Heeten met zijn bedrijf naar het pand op de Eikelhof waar voorheen carrosseriebedrijf Van Emst gevestigd was. De belangrijkste reden voor de verhuizing was de extra ruimte die het Duteweert Miniwerktuigen opleverde. Niet alleen de showroom is uitgebreider ook de werkplaats is aanzienlijk groter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.