open atb middag bij heikera

Fietstoerclub Heikera houdt zaterdag een Open ATB-middag. Belangstellenden kunnen die middag al ATB-end kennismaken met deze nieuwe tak van fietssport bij Heikera. Voorlopige opzet is om in groepsverband op zaterdag te trainen en eventueel aan georganiseerde tochten van andere clubs deel te nemen.

Na afloop wordt gezellig nagepraat onder het genot van een kopje koffie op een nader te bepalen locatie. Heb je geen ATB of helm? Geen nood, bij BikeLiFe Heino valt altijd iets te regelen. Neem in dat geval tevoren even contact op met Piet Simons.

De ATB-groep vertrekt zaterdag 17 september om 14.00 uur bij de Sporthal te Heino. De rit zal plaatsvinden in de bossen in de buurt van Heino.

Meer weten? Bel Piet Simons op 0572-392720.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.