oortwijn uitbater warm welkom in heino

Lunsing moet er nog wel flink aan trekken voor het aanstaande open huis. “De kaart is nog niet klaar, de site gaat snel weer in de lucht en ik ben druk met het leggen van contacten met verenigingen.” Zaterdag moet het echt gaan gebeuren, dan moet Oortwijn weer als vanouds draaien. Aan het uiterlijk van de gelegenheid is weinig veranderd, achter de schermen wel het één en ander.

“Ik probeer deze week de mensen van de verenigingen die hier altijd kwamen nog te bereiken. De eerste gesprekken zijn al gevoerd. Ik wil de clubs weer een onderkomen bieden, ik wil net zo maatschappelijk betrokken raken bij het dorp als Oortwijn vroeger altijd was.”

Lunsing voelt zich van harte welkom in Heino. “Ik ervaar het echt als een warm welkom. Mensen staan open voor een praatje, bieden hulp. Ik voel me niet eens een echte nieuwkomer. Ik voel dat ik in een hecht dorp ben beland.” De nu nog in Assen wonende Lunsing wil dan ook zo snel mogelijk verkassen naar Heino. “Ik ben echt dringend op zoek naar woonruimte. We konden hier wel boven gaan wonen, maar dat is met ons jongste kind niet verstandig.”

De nieuwe uitbater van Oortwijn stelt zaterdag iedereen in de gelegenheid om kennis te komen maken. Lunsing begint op 1 oktober met een open huis. “Een hapje, een drankje en gezellig kennismaken. Ik heb er zin in.”

Wie zaterdag ook even een kijkje wil nemen in Oortwijn, kan tussen 16.00 uur en 20.00 uur terecht in het zalencentrum. De bowlingbanen blijven dan nog even dicht, die gaan volgende week weer open.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.