oortwijn blijft in grote lijnen gewoon oortwijn

Naast de heropening van de bowling en de zalen, overweegt Lunsing ook om er weer een klein café in te plaatsen. Dat had Oortwijn vroeger wel, maar dat maakte plaats voor De Huiskamer, een restaurantje. Lunsing denkt erover om er weer een klein cafétje in te openen.

“Ik wil evenementen, verenigingen en clubs weer een plek bieden,” vertelt de nieuwe uitbater. “Daarnaast wil ik thema-avonden organiseren, want van alleen de grote partijen kun je het niet meer hebben, die zijn er niet veel meer bij. Die thema-avonden wil ik invullen met een buffet, live-muziek en verschillende activiteiten.”

Ook is het zalencentrum binnenkort weer toegankelijk voor de mensen met een hongerige buik. “De kaart wordt wel iets eenvoudiger dan hij voorheen was. Ik wil dat het laagdrempelig wordt. Begrijp me niet verkeerd hoor, het ziet er gelikt uit. Ik wil dat mensen met plezier en zonder schroom binnen kunnen lopen.”

Lunsing heeft zelf jarenlang ervaring in de horeca. Hij heeft 14 jaar zijn eigen restaurant in Assen gehad, maar dat verkocht hij afgelopen voorjaar. In oktober begint hij aan zijn nieuwe uitdaging. “Ik wil proberen om met de bestaande relaties verder te gaan en nieuwe relaties opbouwen. Zowel met het publiek als de zakelijke markt.”

De eerste contacten heeft Lunsing al gelegd. “De Sallandse Wandelvierdaagse legt in Heino bij Oortwijn aan,” vertelt Lunsing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.