Home / archiefcentraal / ooievaars kiezen voor leukste dorp broekland

ooievaars kiezen voor leukste dorp broekland

Broekland is nog altijd in de race om het leukste dorp van Overijssel te worden. Tot vanavond 24.00 uur kan er gestemd worden. Maandag wordt bekendgemaakt wie zich namens de regio Salland geplaatst heeft voor de finale. Om die finale te bereiken moet Broekland afrekenen met Bathmen en De Worp/De Hoven (Deventer).

Niet alleen de inwoners van Broekland vinden dat zij in ‘het leukste dorp van Overijssel’ wonen, ook ooievaars hebben voor het dorp gekozen. In een weiland aan de Horstweg streek deze week een groep van zestien ooievaars neer.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.