ongeval zet n48 bij raalte vast

Een ongeval op de N48 bij Raalte heeft in de avondspits van donderdag tot een verkeerschaos geleid. De weg stond vanaf de afslag Heeten tot kruispunt Bos vol met wachtende auto’s. Het gaat om een kop-staart-botsing.

Op het oog leek het om een klein ongeval te gaan, donderdag tegen 17.30 uur. Maar de politie rukte uit met motor en auto, de brandweer kwam met twee grote en een kleine wagen naar het ongeval. En ook een ambulance moest ter plekke komen. Brandweer en ambulance moesten overigens nog komen, toen bijgaande foto gemaakt is.

De vele hulpverleners geven aan dat bij het ongeval gewonden zijn gevallen. Maar heel ernstig lijkt het allemaal niet te zijn. De inzittenden van de aangereden auto zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Maar voordat de ambulance er met de brancard was, waren ze zelf al uit hun wagen gestapt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.