Home / archiefcentraal / olst wijhe huldigt nederlandse kampioenen

olst wijhe huldigt nederlandse kampioenen

In het sportseizoen van 2010-2011 zijn knappe (sportieve) prestaties geleverd. Zo telt de gemeente Olst-Wijhe het afgelopen sportjaar maar liefst elf Nederlandse kampioenen, waarvan zelfs twee meervoudig. Trots zijn wij op deze bijzondere prestaties en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom is op donderdag 22 september de jaarlijkse Nederlandse kampioenen huldigingsavond georganiseerd.

Tijdens de avond worden alle Nederlands kampioenen gehuldigd door onze sportwethouder Ans Otterloo en wordt de avond in feestelijke sfeer voortgezet. Alle Nederlands kampioenen uit onze gemeente hebben een uitnodiging gekregen om met familie hun prestatie te vieren.

Lees ook

Herman Engberink na verkiezingen niet terug als wethouder

OLST-WIJHE – Herman Engberink is na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 niet beschikbaar voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.