olst laat zich informeren over glasvezel

De inwoners van Olst kregen maandagavond de gelegenheid zich te laten informeren over de voordelen van glasvezel. Met een kleine honderd geïnteresseerden was de zaal goed gevuld en kregen de aanwezigen alle gelegenheid om hun vragen te stellen. De presentatie werd ook hier weer gegeven door Jurik Okma .

Jurik lichtte de voordelen van glasvezel toe en ging daarbij in op de huidige behoefte aan bandbreedte en blikte vooruit naar de toekomst. “Op dit moment hebben de meeste mensen voldoende aan wat ze krijgen, echter de ontwikkelingen op het gebied van onder andere educatie- en zorgondersteuning gaan zo enorm hard, dat de behoefte aan meer bandbreedte voor elke doelgroep komt”, zegt Okema.

Was de groei aan bandbreedte in 2003 nog elke 2,4 jaar, nu is dit al elke vijftien maanden en dit loopt alleen nog maar verder op. “Raalte krijgt nu de mogelijkheid om over te stappen op deze nieuwste technologie voor gelijkwaardige maandkosten ten opzichte van de huidige situatie, dus waarom niet overstappen. Bovendien geldt; nu meedoen betekent geen aansluitkosten. Krijgt Raalte glasvezel, dat hangt van u af, of de 30 procent gehaald wordt.”

Voor meer informatie kijk op staging2.sallandopglasvezel.nl of staging2.eindelijkglasvezel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.