olifanten en kamelen losgebroken

Nietsvermoedende automobilisten zullen vanmorgen nog een keer in hun ogen gewreven hebben om te kijken of ze wel echt wakker waren. Pal naast de kruising N348/N35 staan namelijk twee olifanten en een groep kamelen. De dieren staan achter een touwtje in het weiland bij Kruispunt Bos. Natuurlijk staan ze hier niet zomaar, Circus Renz is namelijk neergestreken in Raalte. Donderdag 15 september om 19.00 uur gaat de show in première. Het circus staat nog tot en met 18 september in Raalte.

Hoe vat jij jouw dag samen in een foto? Stuur je foto met het verhaal erbij naar Salland Centraal. Iedere dag publiceren we er een.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.