officieel debuut marsman bij fc twente

“Ik had het stiekem al een beetje gehoopt”, zegt Nick. “Sander Boschker is lichtgeblesseerd aan zijn kuit, dus de kans zat er in. Maar toen ik het maandag hoorde van trainer Co Adriaanse was ik natuurlijk wel erg blij. Dit is voor mij de kans om me te laten zien aan de buitenwereld. Dat is ook wat de trainer tegen me heeft gezegd. Ik heb een goede voorbereiding gedraaid en nu is het zaak om woensdagavond het doel schoon te houden.”

Gespannen is de 21-jarige keeper niet. “Ik heb er gewoon heel veel zin in. De meeste basisspelers doen mee en het is zaak dat wij vroeg scoren en de wedstrijd gelijk beslissen.”

Het is niet de eerste wedstrijd van de Raalter keeper in het eerste elftal van FC Twente. Zo speelde hij al diverse oefenwedstrijden, waaronder tegen het Spaanse Deportivo la Coruna. Wanneer Boschker zaterdag ook nog niet wedstrijdfit is, zit Marsman zaterdagavond ook op de bank als tweede keeper voor het competitieduel tegen landskampioen Ajax. “Ik zit in ieder geval op de bank als derde keeper, maar als Sander Boschker nog last heeft van zijn kuit ben ik tweede keeper. ”

De wedstrijd tegen de Zwaluwen begint om 20.00 uur en wordt gespeeld in Vlaardingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.