nieuwe editie van landelijke open huizendag

De NVM presenteert op zaterdag 1 oktober wederom de landelijke Open Huizendag. Verschillende makelaarskantoren in Salland openen die dag de deuren van (een deel van) hun aanbodpakket. Het gaat onder andere om Hannink Makelaars in Raalte en Wijhe; Bosch Makelaardij, Salland Makelaardij, Ruitenbeek-Simons en Siebert Makelaars in Raalte; Vrielink Makelaars in Diepenveen en Ten Broeke in Lemelerveld, Het aanbod omvat woningen in heel Salland, dus de gemeenten Raalte en Olst-Wijhe, maar ook plaatsen als Haarle, Lemelerveld en Hellendoorn.

Deelname aan de Open Huizendag is geen garantie voor succes. Anderzijds vergroot het wel zeer zeker de verkoopkansen van een woning. Als je niet meedoet, loop je het risico dat je net die ene geïnteresseerde partij mist. De Open Huizendag is een relatief eenvoudige manier om je huis te openen voor een breed publiek. Als de bezoekers niet geïnteresseerd zijn, tippen ze wellicht iemand anders… Gemiddeld trekken de deelnemende woningen twee tot drie geïnteresseerden per pand.

Het voordeel van de Open Huizendag zit ‘m in de laagdrempeligheid. Naast echt geïnteresseerde koopkandidaten trek je zo’n dag ook een publiek dat zich vrijblijvend wil oriënteren. Soms moet je een woning eerst van binnen zien om hem volledig te kunnen waarderen. In elk geval leidt zo’n dag tot nieuwe contacten.

Het aanbod is divers. Van vrijstaande boerderijwoning tot rijtjeshuis, van appartement in het centrum tot een woning buitenaf. De eigenaren zijn die dag aanwezig om hun gasten rond te leiden en van alle gewenste informatie te voorzien. Je hoeft geen afspraak te maken, je kunt gewoon bij de woning(en) van je keuze naar binnen stappen.

De Open Huizendag duurt van 11.00 tot 15.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.