nieuw speeltoestel in wijhe door burendag

Er staat een nieuw speeltoestel aan de Kievit in Wijhe. Dat staat er dankzij de bewoners van de straat en het Oranje Fonds. De buren van de Kievit deden mee aan Burendag. Hun initiatief kreeg een bijdrage van 477 euro van het Oranje Fonds, om het speeltoestel aan te schaffen.

Bewoners van de Kievit gebruikten het bedrag van het Oranjefonds onder andere voor de aanschaf van een nieuw duikelrek in de speeltuin. Deze werd in samenwerking met de gemeente Olst-Wijhe geplaatst. Er zijn verder twee knikkerpotjes gerealiseerd. De kinderen maakten een vogelhuisje en plantten bloembollen in de groenstroken langs de weg wat een fleurig beeld geeft in het komende voorjaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.