nieuw netwerkinitatief ontbijt bij neuf

De speen was natuurlijk een grap omdat het de eerste samenkomst was. De sfeer zat er ’s morgensvroeg al goed in. Initiatiefnemers Marion Maatman-Kok (Toplevelpunt), Dries van Kaam (Standplanner) en Barbara Fleer-Jansen (Guts Communication) vinden het tijd voor een jonge ondernemersclub.

Barbara: “Een netwerk dat voldoet aan de wensen van de ondernemer zelf. Geen Amerikaanse oorsprong, maar een oer-Sallandse insteek. We hebben een enquête uitgedeeld en aan de hand daarvan ontwikkelen we een passend programma. De opkomst was groot, de sfeer perfect, dus de behoefte is er zeker.”

Ondernemers die geïnteresseerd zijn, kunnen een mail sturen naar: info@guts-communication.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.