nazomertoertocht van heikera

Fietstoerclub Heikera houdt zondag 18 september haar laatste toertocht van dit zomerseizoen: de Nazomertocht. Nu de zomer wat tegenviel kon september wel eens het nodige goedmaken. Een uitgelezen mogelijkheid dus om er met Heikera nog eens op uit te trekken.

De Nazomertocht is niet zo heel lang en daarom een mooie besteding van de zondagmiddag. Een toertocht in de omgeving van Heino. Deelnemers gaan overigens toch nog weer onbekende wegen en weggetjes ontdekken. Ze gaan met een kleinere en een grotere cirkel vanaf Heino door Lemelerveld. In beide ritten zijn de nodige toeristische fietspaden opgenomen. De Nazomertocht biedt keuze uit 2 afstanden: 20 en 40 km.

Hij staat daarmee vooral open voor fietsers met zogeheten ‘dikke banden’, dus ook gezinnen en groepen zijn van harte welkom. De Nazomertocht is van routepijlen voorzien. Deelnemers krijgen uiteraard een routebeschrijving mee. Vertrek is dit keer bij restaurant ‘t Hoogehuus op Landgoed Old Heino. Bij de start is voor 5 euro een lunch beschikbaar.

Uitrusten kan tijdens de pauze in Café-Cafetaria Zwakenberg in Lemelerveld.

Vertrekken kan tussen 12.00 uur en 14.00 uur. Zie ook staging2.heikera.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.