nationaal concours hippique in luttenberg

Luttenberg staat op zaterdag 10 september voor de achtste keer in het teken van het Nationaal Concours Hippique Luttenberg, het grootste Tuigpaardenevenement in de regio. Voor deze dag, die om 10.00 uur begint, wordt het terrein bij manege ‘De Luttenberg’ het toneel van aanspanningen met eenspannen, tweespannen en trio-aanspanningen, KWPN-tuigpaarden en Hackney’s.

Verder kunnen vanaf de overdekte tribune damesklassen, competitierubrieken en kampioenschappen worden bewonderd. Al met al een compleet en vooral mooi programma voor paardenliefhebbers, maar ook voor mensen die kennis willen maken met deze veelzijdige tak van de paardensport.

De top van de Nederlandse tuigpaardensport komt op deze dag hun kunnen showen. En is het bij bijvoorbeeld springen en dressuur de bedoeling dat het publiek zich rustig houdt, bij de tuigpaarden mogen de deelnemers worden aangemoedigd. Bij de tuigpaardensport is het namelijk de bedoeling dat de paarden zich zo goed en mooi mogelijk laten zien. Hierbij kunnen zij de hulp van de toeschouwers goed gebruiken.

De entree bedraagt 10 euro, meer informatie op staging2.chluttenberg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.