nat pak voor ruiters samengestelde wedstrijd

De deelnemers aan de Samengestelde Wedstijd van de Berkenruiters in Heino, hebben zondag een nat pak gehaald . Het pak van de ene deelnemer was natter dan het andere overigens, want sommige paarden en pony weigerden voor de waterbak. Hierdoor belandde een klein aantal ruiters en amazones in de bak.

Wiens viervoeter wel de bak trotseerde, kwam er vaak af met een paar natte onderbenen. De Samengestelde Wedstrijd, in de bossen aan de Berkendijk net buiten Heino, trok in totaal ongeveer 140 deelnemers.

Voorafgaand aan de cross, was er een dressuurwedstrijd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.