Home / archiefcentraal / narrow casting salland bij sc wesepe

narrow casting salland bij sc wesepe

SC Wesepe wil met gebruikmaking van Narrow Casting de informatie voorziening naar de leden actueler maken en verder optimaliseren. Zo worden de actuele uitslagen van gespeelde wedstrijden en de actuele standen van de verschillende elftallen via het beeldscherm getoond.

Ook bestaat de mogelijkheid om de leden te informeren over verschillende activiteiten die op de kalender staan. Bij de aankondiging van bijvoorbeeld het jaarlijks terugkerende ‘Sixesday’ bestaat dan ook de mogelijkheid om dit te laten projecteren op de schermen bij de andere partijen die een samenwerkingsverband zijn aangegaan met Narrow Casting Salland. Daarnaast zal Narrow Casting ook gebruikt gaan worden voor het uitbreiden van de sponsormogelijkheden.

De Narrow Casting is mede mogelijk gemaakt door Wichink Heeten B.V., Haarstylisten Schuurman en Sector It.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.