naomi lipholt ambassadeur sw4d

Naomi Lipholt uit Lettele is door het bestuur van de Sallandse Wandelvierdaage uitgenodigd om ambassadeur te zijn voor de IK Lekker fit!?-Kidsroute. Naomi heeft afgelopen winterseizoen deelgenomen aan het tv-programma ‘Help, ons kind is te dik’ en daar getoond een doorzetter te zijn.

Door gezonde beweging en zelfdiscipline heeft ze geen obesitas meer. Daar is het niet bij gebleven, zij zet nog steeds door en weet haar nieuwe leefstijl vol te houden. Ze houdt van sport, wandelen is een favoriet. Ze zal dan ook deelnemen aan de Sallandse Wandelvierdaagse van 18 tot en met 21 oktober.

Als ambassadeur is zij een voorbeeld voor andere kinderen die zij uitnodigt om ook deel te nemen en door te zetten om de vier dagen vol te maken.

Speciaal voor de kidsroute is een shirt ontworpen door Maudy en Camilla, tweede prijswinnaars in de RTL tv-competitie ‘Hollands best fashion designer’. Het eerste shirt werd uitgereikt aan Naomi die het trots showde als een volleerd model. Zij zal het shirt tijdens de vierdaagse dragen. Het shirt in jongens- of meisjesuitvoering is tijdens de vierdaagse te koop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.