Home / archiefcentraal / n337 bij wijhe zaterdag weer open

n337 bij wijhe zaterdag weer open

De Rijksstraatweg N337 gaat zaterdagmiddag weer open. Sinds 5 september is de weg afgesloten voor het aanleggen van een rotonde. De rotonde ligt bij de afslag Raalterweg/Rijksstraatweg.

De aanleg van de rotonde was de eerste fase van een serie wegwerkzaamheden in en om Wijhe. De tweede fase wordt op maandag 3 oktober gestart. Dan gaat de Raalterweg vanaf de Van Nahuijsstraat tot aan de spoorwegovergang op de schop.

Het centrum van Wijhe blijft tijdens die werkzaamheden bereikbaar via bedrijventerrein De Enk en Molenbelt. Daarna rechtstreeks vanaf de Rijksstraatweg via de Raalterweg en de Van Nahuijsstraat-Molenstraat.

Buslijn 161 van Syntus rijdt vanaf 26 september tot het einde van dit jaar niet via de Raalterweg in Wijhe, maar vanaf de Rijksstraatweg naar de Omloop tot de Raalterweg en keert op rotonde om en rijdt terug via De Omloop naar de Rijksstraatweg. De halteplaatsen aan de Raalterweg zijn gedurende deze periode buiten gebruik voor lijn 161. U kunt gebruik maken van de volgende opstapplaatsen:

– De Enk (bij tankstation Van Gelder)

– De lange Slagen (sportvelden)

– Zandhuisweg (woonwijk Noorder Koeslag)

– Boerhaar (ter hoogte van afslag met de Grutto)

De buurtbus (lijn 563) rijdt door de werkzaamheden ook een andere route. Wilt u weten hoe de buurtbus rijdt? Kijk dan op de website van de buurtbus zelf: www. buurtbuswijheraalte.nl onder ‘nieuws’. Daar staat de laatste informatie van hun aangepaste route.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.