musicalweekend in het hoftheater

De voorstelling trok in Nijverdal al volle zalen en komt nu in Raalte op het toneel. Op zondagmiddag staat voor de allerjongste theaterbezoekers de musical Minoes geprogrammeerd.

Stardust werkt sinds 2009 samen met de regisseuse Bia Sarton. De Andere Rattenvanger is de eerste productie sinds deze samenwerking. De musical is een bewerking van het wereldberoemde verhaal De Rattenvanger van Hamelen van de gebroeders Grimm en staat garant voor een leuke avond voor het hele gezin.

Stardust speelt een verhaal over andere tijden, toen onbetrouwbare raadslieden de macht hadden en burgers in opstand moesten komen om hun wereld te veranderen. Vol met humor en muziek wordt de boze burgemeester van Reerug tot Konijnenbout en haar wethouder mevrouw Trim een les geleerd over liefde, romantiek en saamhorigheid. De Andere Rattenvanger is op zaterdag 1 oktober om 20:15 te zien in het Hoftheater in Raalte. Kaarten kosten 12,50 euro.

Op zondagmiddag 2 oktober vindt voor kinderen de musical Minoes plaats. Na het boek van Annie M.G. Schmidt en de verfilming is Minoes de musical vol met poezen te zien in het Hoftheater. De voorstelling gaat over de journalist Tibbe en poezendame Minoes. Tibbe wordt misschien ontslagen als journalist, omdat hij enkel over katten schrijft. Ineens tikt er een juffrouw aan het raam! Ze heet Minoes en ze spint, krabt, geeft kopjes én houdt van melk. Een spannend avontuur vol zingende zwerfkatten en betoverende muziek. De voorstelling begint om 15:00 in het Hoftheater in Raalte. Kaarten kosten 9,00 euro.

Kaarten kopen kan via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8 0572-352406) of via staging2.hoftheater.nl waar je er voor kunt kiezen zelf de kaarten uit te printen. Indien er op de avond / middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.