Home / archiefcentraal / mountainbikers bij beste tien duitsland

mountainbikers bij beste tien duitsland

Lyan Rensen kende een goede start bij de Elite Dames. Ze kwam als snelste uit de startblokken en na een ronde kwam ze op positie vijf door. Dit was ook de positie waarop ze de hele wedstrijd bleef rijden. Ze finishte op een keurige vijfde plek.

Jeroen Wessel ging van start bij de Elite Heren. Hij kwam in een groep van vier te rijden voor plek zes. Mede door zijn eigen inspanning werd de groep als snel uitgedund tot twee. In de laatste paar ronden was bij Jeroen het beste eraf. Hij finishte als zevende en ging tevreden huiswaarts.

Volgend weekend wordt in Zoetermeer het Beneluxkampioenschap verreden. ATB-Team Lemelerveld zal hier met een aantal renners aan het vertrek staan. Meer informatie is op www.atbteamlemelerveld.nl te vinden.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.