mountainbiken over sallandse heuvelrug

AB Sports & Adventures en Cycling Lemelerveld houden op zaterdag 1 oktober de Kokkiebiksveldtoertocht over de Sallandse Heuvelrug. In één van de mooiste mountainbikegebieden van Nederland zijn twee schitterende routes uitgepeild. De routes bestaan grotendeels uit slingerende singletracks met verrassend veel hoogtemeters over onder andere de Hellendoornse- en de Eelerberg en door de rivierduinen langs de Regge.

Ook veeleisende bikers komen aan hun trekken op kuitenbijters van beklimmingen, snelle stuurstukken en mooie afdalingen. Een deel van de tocht leidt door gebieden die normaal gesproken niet toegankelijk zijn.

Tijdens de tocht wordt ook voor de inwendige mens gezorgd. Bij pech onderweg zal de pechhulp je weer snel op de rit krijgen en ook de EHBO zal paraat staan om je in het zadel te houden.

Er wordt gestart tussen 9.00 en 10.30 uur vanaf Camping Eelerberg aan de Ossenkampweg 4 in Hellendoorn. Het inschrijfgeld voor de tochten van 25 en 50 kilometer bedraagt 3 euro voor NTFU-leden en 4 euro voor niet-leden. Kijk verder op staging2.cyclinglemelerveld.nl voor actuele informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.