misschien volgend jaar weer feest in noord

“We hadden natuurlijk op meer gehoopt, maar dan moeten de mensen wel komen. We werden zelfs aangesproken door personeel van de C1000 dat mensen het zo’n goed initiatief vonden, maar heel veel andere mensen zeggen dat ze niets van het feest wisten. Toch hebben we behoorlijk wat aan PR gedaan, eigenlijk alles behalve grote posters in het centrum,” vertelt Lindeman.

De financiële lasten van het feest dat te weinig bezoekers trok, rusten op de schouders van de eigenaren van La Porta en Plaza @ the Corner. “Maar dat weerhoudt ons niet om het nog eens te doen. Misschien volgend jaar wel weer. De positieve verhalen wegen zwaarder dan het financiële plaatje,” aldus Lindeman. “Binnenkort gaan we met de organisatie om tafel zitten. Kijken wat er gebeurd is. Dan gaan we ook kijken of we het volgend jaar nog een keer organiseren.”

“Wat ik graag duidelijk wil maken, is dat we niet teleurgesteld zijn, dat we niet terneergeslagen zijn. De sfeer was beter geweest als het wat drukker was, maar dat is juist de motivatie om volgend jaar weer door te gaan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.