miny ter halle wint vlees van natuurboeren

Miny ter Halle uit Rijssen heeft deze week een rundvleespakket met vlees van Brandrood rund ontvangen uit handen van Francine van Rossem, bestuurder van Stichting Natuurboer uit de Buurt. Miny ontving het pakket als winnaar van een verloting tijdens het voedselevenement Terra Madre afgelopen voorjaar in Olst.

De boeren van Stichting Natuurboer uit de Buurt stonden op Terra Madre om aandacht te vragen voor hun producten. De leden van Stichting Natuurboer uit de Buurt zijn biologische boeren en noemen zichzelf ‘natuurboeren’.

Miny ter Halle toonde zich een gelukkige winnaar van het vleespakket dat was samengesteld door natuurboer Berrie Klein Swormink in Lettele. ”Dit past prima bij mij. Ik koop veel biologische en fair trade producten. Vlees van de kiloknaller is aan mij niet besteed”, aldus Miny. “Voor mij is het belangrijk dat dieren een goed leven hebben. Kalfjes horen bijvoorbeeld op te groeien bij hun moeder.”

Prijswinnaar Miny kondigde aan dat ze het vleespakket gaat delen met haar twee dochters Marieke en Karin. ”Zij hadden me uitgenodigd voor een bezoek aan Terra Madre, dus de gewonnen prijs delen we samen. Dochter Karin is diëtiste en van haar weet ik dat een stukje biologisch rundvlees op zijn tijd heel goed past in een gezond voedingspatroon.”

Meer informatie over de natuurboeren is op staging2.natuurboeren.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.