mental theo naar de leeren lampe

Mental Theo draait zaterdag 17 september in de Leeren Lampe. De dj werd in de jaren negentig vooral bekend met zijn happy hardcore-hit Wonderful Days. Daarnaast was hij regelmatig op TMF te zien met programma’s zoals ‘The Basement’ en ‘Mental Theo on the Road’. Ook is Theo Nabuurs, zoals Mental Theo officieel heet, bekend van het radioprogramma ‘The Creep Show’.

Er zijn deze avond overigens meer muzikale hoogtepunten. In de Theaterzaal staat de band Melrose. Deze vijf knotsgekke kerels weten iedereen in de stemming te brengen met een allround, top 40/100 repertoire. Als ze met hun persiflages op de proppen komen is de show compleet. Melrose vindt het belangrijk plezier te beleven aan een optreden en dat te delen met het publiek.

Vijf hardwerkende muzikanten die tot het uiterste gaan om elk optreden tot een onvergetelijke happening te maken. Melrose is op elk gewenst evenement in te zetten en weet dan ook op elk soort evenement dat repertoire samen te stellen wat tot de verwachtingen behoort. Bruiloften, personeelsfeesten, kermissen, feesttenten, dancings, noem maar op en Melrose zorgt voor een zeer succesvolle avond.

De Leeren Lampe is zaterdag vanaf 22.30 uur geopend in plaats van 22.00 uur. Deze tijd zal blijven gelden tot het verzetten van de tijd naar de wintertijd. Voor bezoekers uit Nijverdal is de tijd van de discobussen gewijzigd. De discobus stopt vanaf nu om 23.15 uur bij de parkeerplaats van de Jumbo in Nijverdal.

Voor meer informatie en het complete schema van het busvervoer kun je op staging2.deleerenlampe.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.