maak kans op een gratis kleurenanalyse

Bij kapsalon ‘‘Mooi bij Karin’’ maak je tot 9 oktober kans op een gratis kleurenanalyse door imagocoach Debbie Kotteman van Jouw Eigen Kracht. In deze periode wordt er iedere week één kleurenanalyse van maar liefst 80 euro verloot in alle filialen van “Mooi bij Karin” (Raalte, Heeten en Hellendoorn).

Rood, paars, groen, zwart of toch liever geel, roze, oranje of blauw? Iedereen heeft van nature een voorkeur voor kleuren. Elke kleur wekt gevoelens, verlangens, interesses of stemmingen op. Zowel bij jezelf, als bij anderen. De kleuren die je draagt, beïnvloeden een groot deel van je uitstraling.

Kleur is niet alleen een kwestie van smaak. Het is ook objectief vast te stellen welke kleuren het beste staan. Dat gebeurt door het analyseren van je huid, haar- en oogkleur. Vervolgens leer je aan de hand van verschillende gekleurde doeken welke kleuren je laten sprankelen. Door je analyse kun je misschien met meer zelfvertrouwen kleur aan je outfit toevoegen en je echte ik te presenteren.

Zin om te ontdekken of je een lente-, zomer-, herfst- of wintertype bent en welke kleuren vervolgens het mooist staan? Kans maken op een kleuren analyse is heel gemakkelijk. Je laat weten dat je interesse hebt bij een van de salons en klaar is Kees. Voor meer informatie ga je naar staging2.jouweigenkracht.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.