linthorst mode wordt mooi by hollewand

Het leek haar een goed idee om de naam ‘Linthorst Mode’ in eerste instantie vast te houden, maar twee jaar na de overname vindt Ingrid Hollewand dat het tijd is voor een naamsverandering. De modezaak aan de Haarstraat in Heino, een begrip in het dorp én in de omgeving, gaat vanaf medio augustus door het leven als ‘MOOI! By Hollewand’.

Daarmee loopt de vestiging in Heino in de pas met de overige zaken in Holten en Neede die dezelfde naam dragen en die Ingrid deelt met haar zus Esther.

‘De mensen zijn hier nu wel gewend aan onze namen als eigenaren aangezien de andere winkels al de naam voeren. Er komt nu een duidelijker beeld naar buiten’, aldus Ingrid en Esther Hollewand die meteen aangeven dat er qua assortiment niet veel is veranderd. De grootste wijziging zit ‘m in de naam en in de nieuwe huisstijlkleuren zwart en oranje.

De verandering naar ‘MOOI! By Hollewand’ past eveneens in de toekomstfilosofie die de gezusters voor ogen hebben. ‘We hebben een concept met groeimogelijkheden en die willen we zeker benutten. In de komende jaren overwegen we om nog één of meerdere vestigingen te openen. In de stad? Nee, laat ons maar lekker in de dorpen actief zijn. Daar heerst een heerlijke Bourgondische inslag en weet men klantvriendelijkheid nog echt te waarderen.’

[b]Mannenmode[/url]

‘MOOI! By Hollewand’ in Heino biedt 400 vierkante meter winkelplezier en in tegenstelling tot de beide andere vestigingen wordt ook mannenmode aangeboden. Professioneel advies wordt gekoppeld aan gastvrijheid en een persoonlijke touch. ‘Elke week kopen we nieuwe kleding in. De voornaamste merken voor de dames zijn onder meer Sandwich, Anna Scott, Nü by Staff, Geisha, Il Dolce, Cecil, Si Company, YaYa en LTB Jeans. Bij de mannen is dat Tom Tailor, Cars, T.T. Denim en LTB Jeans. Voor de mannen geldt dat we hebben ingespeeld op het vertrek van Broeken Binkie. Met Cars Jeans hebben we goede, degelijke en prijstechnisch interessante spijkerbroeken in huis gehaald. Te gebruiken in en om het huis, maar ook als werkkleding. We vinden het belangrijk om te luisteren naar de wensen van de klant. Daar gaan we heel serieus mee om zodat we er bij de inkoop rekening mee kunnen houden.’

Meer informatie over assortiment en openingstijden is te vinden op de website staging2.mooibyhollewand.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.