landelijk jeugdhandbaltoernooi in wijhe

De top van het Nederlandse jeugdhandbal is van 23 tot en met 25 september te bewonderen tijdens het Keukenland/Wijhe ’92 jeugdhandbaltoernooi. Het toernooi is bedoeld om de handbalsport in de regio te promoten door sterke jeugdteams uit te nodigen die elkaar doorgaans in competitieverband niet tegen komen.

Aan het handbaltoernooi nemen meisjes in de categorie C-, B- en A-jeugd van Nederlandse topteams deel. In totaal zullen 24 landelijke teams deelnemen van onder meer E&O, SEW, DSVD, Loreal, Voorwaarts en Gibo Groep/Kwiek. Uiteraard is ook Keukenland/Wijhe’92 van de partij.

De voorbereidingen op het toernooi zijn inmiddels in volle gang. Meer informatie is op staging2.wijhe92.nl te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.