kunstproject of wat anders

“De één zou het kunst noemen de ander, waaronder ikzelf, vraagt zich af wat de bedoeling is van al die stokken met een vuilniszak.” Hans Bisschop vraagt zich af wat die zakken op een stok langs de Raarhoeksweg bij Raalte zijn.

“Het was er voorheen heerlijk rustig en nu klapperen de zakken in de wind en dat maakt een hels kabaal. Daar word je niet vrolijk van,” stelt Bisschop. “Je zult maar wild zijn (daar mee bedoel ik een ree, een haas of iets dergelijks), die worden daar ook echt niet vrolijk van. Wie weet er meer van al die zakken op stokje en wat de bedoeling daar van is?”

Hans, wij weten het ook niet. Maar onze lezers vast wel. Haal Hans en ons uit het ongewisse en vertel wat de zakken-op-stokken zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.